ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Ahoy matey!  Ετοιμάστε ένα ξεχωριστό πειρατικό πάρτυ με το δωρεάν σετ του We Heart Parties και του Itsy Belle, το σετ είναι pdf αρχείο αλλά μπορείτε να το επεξεργαστείτε και να βάλετε το όνομα ή την ηλικία του δικού σας παιδιού!!

Το σετ περιλαμβάνει banner, διακοσμητικά για cupcakes, ετικέτες για μπουκάλια νερού ακόμα και μια αφίσα για το παιχνίδι του πειρατή (το κάθε παιδί με κλειστά μάτια προσπαθεί να βάλει το μαύρο προστατευτικό για το μάτι στην σωστή θέση στο πρόσωπο του πειρατή). Συμπληρώστε την διακόσμηση του πάρτυ σας με τα είδη που θα ανακαλύψετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Για να εκτυπώσετε το σετ πατήστε πάνω στα αντίστοιχα link :

 

Καλή διασκέδαση !!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Άρθρα
Προϊόντα
Paypal Accept CC

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ BLOG

 • ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ 3D ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ
  ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ 3D ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ

  Στο σημερινό video tutorial μαθαίνουμε με απλά βήματα πως δημιουργούμε εύκολα και γρήγορα διακοσμητικά 3D νούμερα για την διακόσμηση της εκδήλωσής μας.

  σε DIY
 • ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΠΟΜ ΠΟΜ
  ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΠΟΜ ΠΟΜ


  Τα πομ πομ είναι ένας απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να διακοσμήσετε όχι μόνο εκδηλώσεις όπως πάρτι γενεθλίων, γάμους ή πάρτι αρραβώνων, αλλά και παιδικές κρεβατοκάμαρες.

  σε DIY
 • KOYTIA ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ
  KOYTIA ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ

  Συμπληρώνουμε την διακόσμηση του πάρτι μας με τα ποπ κορν κουτάκια που φυσικά μπορούμε να βάλουμε μέσα ότι θέλουμε εμείς.

  σε DIY
 • ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ
  ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ

   

  Η λατρεία του Χάρι Πότερ δεν σταματάει ποτέ έτσι αυτά τα κουτιά είναι ιδανικά για ένα θεματικό πάρτυ

  σε DIY