Γράψου στο Newsletter για να λαμβάνεις στο mail σου ιδέες, έμπνευση και τις τελευταίες μας προσφορές. Δεν θα είμαστε πολύ ενοχλητικοί, το υποσχόμαστε!

10 Δωρεάν Εκτυπώσιμες Χρωμοσελίδες Πασχαλινές

10 Δωρεάν Εκτυπώσιμες Χρωμοσελίδες Πασχαλινές

Διασκέδασα πάρα πολύ δημιουργώντας αυτές τις Δωρεάν Πασχαλινές Χρωμοσελίδες για τα παιδιά

Λατρεύω τη χρησιμότητα των χρωμοσελίδων, ειδικά για τα μικρότερα παιδιά. Αυτά παρέχουν έναν διασκεδαστικό τρόπο εξάσκησης λεπτών κινητικών δεξιοτήτων και αναγνώρισης χρωμάτων. Επιπλέον, αυτά τα εκτυπώσιμα φύλλα χρωματισμού επιτρέπουν σε εσάς και τα παιδιά σας να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. 

Βεβαιωθείτε ότι έχετε στη διάθεσή σας πολλούς διαφορετικούς χρωματιστούς μαρκαδόρους ή κραγιόνια για να διαλέξουν τα παιδιά. Αυτό είναι που κάνει το χρωματισμό των σελίδων τόσο διασκεδαστικό. 

Στα παιδιά μου άρεσαν πάντα τα χρωματιστά μολύβια περισσότερο από τα κραγιόνια. Νομίζω ότι τους αρέσει η ακρίβεια του να μπορούν να τα ζωγραφίσουν σε ένα πολύ μικρό / λεπτό σημείο.

Από απλά γραμμικά σχέδια έως πιο σύνθετα σχέδια, τα παιδιά όλων των ηλικιών, στην πραγματικότητα, κάθε θαυμαστής του μονόκερου, θα λατρέψουν να χρωματίσουν αυτά τα μυθικά ζώα που περιλαμβάνονται στο βιβλίο ζωγραφικής.

Βγάλτε λοιπόν τα χρωματιστά μολύβια και εκτυπώστε το δικό σας βιβλίο Χρωμοσελίδες με Πασχαλινό Θέμα.

Μην ξεχνάτε ότι οι χρωμοσελίδες είναι δωρεάν για χρήση στην τάξη ή για προσωπική χρήση για παιδιά όλων των ηλικιών. Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να περάσετε μια βροχερή μέρα ή ακόμα να τα τυπώσετε ώς δωράκι για το πάρτι σας!

Το pdf αρχείο είναι σε μέγεθος α4 και έτοιμο να το αποθηκεύσετε και εκτυπώσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο σπίτι σας ή να το κάνετε βιβλιαράκι σε κάποιο τυπογραφείο.

 

Discover the theme of your next party or create your new design with us!

Quick Links