Γράψου στο Newsletter για να λαμβάνεις στο mail σου ιδέες, έμπνευση και τις τελευταίες μας προσφορές. Δεν θα είμαστε πολύ ενοχλητικοί, το υποσχόμαστε!

δωρεάν-οδηγός-οργάνωσης-πάρτι-party planner

Πώς να προγραμματίσετε ένα πάρτι γενεθλίων χωρίς να χάσετε το μυαλό σας - Δωρεάν party planner

Θέλετε να μάθετε πώς να προγραμματίσετε ένα πάρτι γενεθλίων, ώστε τα παιδιά σας να αναφωνήσουν: “Μαμά! Αυτό ήταν το καλύτερο πάρτι!”

Αισθάνεσαι ποτέ ότι δεν ξέρεις από πού ν' αρχίσεις;

Θα θέλατε να το οργανώσετε μόνοι σας, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να σκεφτείτε! Τόσα πολλά πράγματα να αγοράσετε ή να κάνετε!

Θα τα έχω όλα έτοιμα στην ώρα τους; Ποιες λεπτομέρειες ξεχνάω; Γιατί ξοδεύω τόσα πολλά; Θα περάσουν καλά οι καλεσμένοι μου;

Είτε σχεδιάζετε ένα πάρτι για τα πρώτα γενέθλια, ένα πάρτι μονόκερος ή κάτι άλλο, υπάρχουν μερικά βασικά βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να βεβαιωθείτε ότι το πάρτι ξεκινάει χωρίς κανένα εμπόδιο.

Ακολουθήστε αυτήν τη λίστα γενεθλίων για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα μεγάλο γεγονός:

1. Επιλέξτε ημερομηνία και ώρα για το πάρτι. Θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια ημέρα και ώρα που λειτουργεί καλά τόσο για εσάς όσο και για τους επισκέπτες σας. Λάβετε υπόψη πράγματα όπως η εργασία, το σχολείο και άλλες δραστηριότητες που μπορεί να είναι την ίδια ώρα με το πάρτι σας.

2. Επιλέξτε έναν χώρο. Όταν οριστεί ημερομηνία και ώρα, είναι καιρός να αρχίσουε να σκεφτόμαστε για το χώρο που θα διεξαχθεί το πάρτι. Αν κάνετε ένα μικρό πάρτι, το σπίτι σας μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Αλλά αν περιμένεις μεγαλύτερο πλήθος, θα πρέπει να κοιτάξεις να νοικιάσεις έναν χώρο.

3. Στείλτε προσκλήσεις. Όταν έχετε τις λεπτομέρειες, είναι ώρα να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας. Μπορείτε είτε να παραδώσετε τις προσκλήσεις με το χέρι είτε να τις στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

4. Οργανώστε τα τρόφιμα και τα ποτά. Κανένα πάρτι δεν είναι πλήρες χωρίς φαγητό και ποτά! Αρχίστε να σκέφτεστε τι θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας. Αν είστε σε έναν προϋπολογισμό, τα figure food και  τα απλά ορεκτικά είναι πάντα μια καλή επιλογή.

5. Επιλέξτε διακοσμήσεις. Οι διακοσμήσεις είναι προαιρετικές, αλλά μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν στην όλη ατμόσφαιρα του πάρτι. Αν έχετε κολλήσει για ιδέες, δοκιμάστε να κάνετε μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο ή ρωτήστε το ίδιο το παιδί τι θέμα θα ήθελε να έχει το πάρτι του.

6. Επιλέξτε δραστηριότητες. Ανάλογα με την ηλικία των καλεσμένων σας, θα θέλετε να προγραμματίσετε κάποιες δραστηριότητες για το πάρτι. Αυτό θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από το να παίζεις παιχνίδια μέχρι να βλέπεις μια ταινία.

7. Πάρτε τις προμήθειες. Όταν έχετε ολοκληρώσει όλες τις λεπτομέρειες είναι καιρός να αρχίσετε να ψωνίζετε τα αναλώσιμα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά πιάτα, κύπελλα, χαρτοπετσέτες, κλπ. για όλους τους επισκέπτες σας.

8. Διακοσμήστε. Αν κάνεις το πάρτι στο σπίτι σου, τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσεις τη διακόσμηση. Βάλτε μερικές γιρλάντες, μπαλόνια , πομ πομ και άλλες διακοσμήσεις για να  βάλετε πραγματικά τους επισκέπτες σας στο πνεύμα του πάρτι.

9. Ετοιμαστείτε για το πάρτι. Λίγες ώρες πριν το πάρτι, βεβαιωθείτε ότι όλα είναι έτοιμα ρυθμίστε τα τρόφιμα, ποτά, πιάτα, κύπελλα, κλπ. έτσι ώστε όλα να είναι εύκολο να βρεθούν και να προσφερθούν.

10. Απολαύστε το πάρτι!  Επιτέλους έφτασε η μεγάλη μέρα! Πάρτε μια βαθιά ανάσα και απολαύστε!

Με το ΔΩΡΕΑΝ  pdf party planner που σας ετοίμασα μπορείτε να εκτυπώσετε και να έχετε συγκεντρωμένες όλες τι ςεργασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν για να έχετε ένα τέλειο πάρτι χωρίς άγχος. Ελέγξτε κάθε εργασία καθώς την ολοκληρώνετε ώστε να είστε βέβαιοι ότι δεν ξεχνάτε τίποτα. 

 Θα ήθελα πολύ να ακούσω τι εκπληκτικά πάρτι θα σχεδιάσετε με αυτές τις εκτυπώσεις!

 

Discover the theme of your next party or create your new design with us!

Quick Links