Γράψου στο Newsletter για να λαμβάνεις στο mail σου ιδέες, έμπνευση και τις τελευταίες μας προσφορές. Δεν θα είμαστε πολύ ενοχλητικοί, το υποσχόμαστε!

Alt Full Image

Τα ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΑ ΠΑΡΤΙ είναι σωστή επιλογή για εσάς; (Πώς να τα χρησιμοποιήσετε και γιατί είναι υπέροχα!)

Είτε έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν εκτυπώσιμα σετ πάρτι είτε όχι, μετά την ανάγνωση αυτής της ανάρτησης θα είστε ειδικός! Και είμαι βέβαιη ότι μετά θα είστε έτοιμοι να ετοιμάσετε το καλύτερο πάρτι σας ποτέ!

Γιατί ας σοβαρευτούμε, τα πάρτι μπορεί να φαίνονται όλα ίδια. Η ίδια γιρλάντα, τα ίδια χρώματα. Μερικές φορές όλα φαίνονται τα ίδια.  

Δεν χρειάζεται να είναι έτσι.

Μπορείτε να έχετε ένα καταπληκτικό εκτυπώσιμο σετ πάρτι σε έτοιμο θέμα ή σε θέμα τις επιλογής σας και να απαλλαγείτε από το άγχος και το υπερδιογκωμένο προϋπολογισμό προκειμένου να βρείτε και να συνδυάσετε όλα αυτά που θέλετε.

Τα εκτυπώσιμα διακοσμητικά για πάρτι είναι είτε αρχεία pdf που μπορείτε να τα εκτυπώσετε / κόψετε εσείς στο σπίτι σας είτε αρχεία που τα εκτυπώνουμε/ κόβουμε εμείς και σας τα στέλνουμε έτοιμα για να διακοσμήσετε τον χώρο σας στις ποσότητες που τα θέλετε.

Τα εκτυπώσιμα πάρτι θα μπορούσε να είναι προσκλήσεις, κάρτες, γιρλάντες, περιτυλίγματα μπουκαλιών νερού, μάσκες, κλπ

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΕΤ ΑΠΟ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΑ ΠΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ

  • Ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό θεματικό πάρτι με υπέροχες διακοσμήσεις
  • Εξατομικεύστε/ προσωποποιήσετε τις διακοσμήσεις σας με το όνομά σας, την ημερομηνία, διασκεδαστικά λόγια, κλπ...
  • Τα πάντα να ταιριάζουν με το θέμα αμέσως. Προσκλήσεις, γιρλάντες, κάρτες θέσης, περιτυλίγματα cupcake, κουτιά ποπκορν, κλπ...
  • Εξοικονομήσετε χρήματα και να μην ανησυχείτε για το χρώμα που ταιριάζει με το υπόλοιπο των διακοσμήσεων αφού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και απλά λευκά πιάτα ή χαρτοπετσέτες σε χρώμα της επιλογής σας χωρίς να είναι απαραίτητα θεματικό.
  • Παραγγείλετε, προσαρμόσετε και εκτυπώστε διακοσμήσεις πάρτι από την άνεση του σπιτιού σας.

Είμαι σίγουρη ότι είτε επιλέξετε να τυπώσετε/κόψετε/διακοσμήσετε εσείς το πάρτι σας είτε σας το εκτυπώσουμε/ κόψουμε εμείς σίγουρα θα κλεψετε τις εντυπώσεις και οι καλεσμένοι σας θα ενθουσιαστούν.

 

Discover the theme of your next party or create your new design with us!

Quick Links